Kirjoittaja Suvi Juopperi 31.01.2020 0

SSEP Finland Oy kasvaa jälleen, kun haussa on yksi vakituinen projekti-insinöörin paikka ja yksi projekti-insinöörin kesätyöpaikka.

Hakuaika on 27.1. – 31.3.2020, mutta saatamme haastatella hakijoita jo hakuajalla ja täyttää paikat heti sopivan hakijan löytyessä, joten kannattaa hakea mahdollisimman pian.

SSEP Finland Oy tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa sähköalan ammattilaiseksi. Teetämme vuosittain myös opinnäyte ja diplomitöitä.

Projekti-insinöörin tehtävässä toimit erilaisten projektien sähköasiantuntijana vastaten rakennettavien kohteiden sähkösuunnittelusta yhdessä muun tiimin kanssa. Toimipiste sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia tehtäviin kuuluvia työmatkoja voi olla koko Lapin alueella.

Pääpaino työtehtävissä on aluksi talotekniikan sähköasiantuntijatehtävissä, mutta aikaisemman työkokemuksen sekä oman kiinnostuksesi mukaan, sinun on mahdollista kehittyä yrityksemme sisällä myös muihin sähköalan asiantuntijapalveluiden osa-alueisiin. Laaja-alaisessa toimintaympäristössämme eivät mahdollisuudet lopu kesken. 

Katso alta rekryvideo, jossa kerromme tarkemmin työskentelystä SSEP:llä.

 

Lisätietoja avoimista työpaikoista ja hakemukset voi lähettää osoitteessa: www.ssep.fi/rekry 

 

 

-Suvi

Jaa artikkeli

Keskustelu

0 kommenttia