Kirjoittaja Suvi Juopperi 21.01.2020 0

Vuosi 2020 alkoi SSEP:llä iloisilla uutisilla, kun Mikko Siiskonen aloitti projektipäällikön tehtävissä. Mikko on toiminut SSEP:llä projekti-insinöörinä jo 2,5vuotta ja nyt hänen vastuualueitaan lisättiin kokemuksen myötä. Työntekijöiden lisääntyessä tarve projektipäällikölle oli ajankohtainen ja Mikon siirtyminen projektipäälliköksi oli luontainen siirto.

”Työskentely SSEP:llä on monipuolista sekä haastavaa, mutta palkitsevaa”, kertoo uusi projektipäällikkö Mikko Siiskonen. Mikon työnkuvaan on kuulunut muun muassa sähkösuunnittelua, asennusvalvontaa, sähkölaitteistojen kuntoarvioiden tekoa ja palontutkintaa. ”Uskon, että edessä on uusia haasteita ja työtehtäviä, sekä asiakastapaamisia”, Mikko jatkaa.

Meillä SSEP:llä on mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla omien kiinnostusten kohteiden mukaan. ”Mikko on malliesimerkki siitä, mihin oikealla asenteella voi päästä. Meillä ei tarvitse taloon tullessa osata kaikkea, mutta autamme ja koulutamme työntekijöistämme oman alansa ammattilaisia. Meillä saa paitsi vastuuta, niin myös vapauksia ja rohkaisemme työntekijöitämme kehittymään myös itsenäisesti,” kertoo Juha Alhainen, SSEP Finland Oy:n toimitusjohtaja.

 

-Suvi

Jaa artikkeli

Keskustelu

0 kommenttia