Projekti-insinööri, kesätyö

Hae SSEP Finland Oy:n kesätyöntekijäksi ja takaamme, että viihdyt työssäsi.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

SSEP Finland Oy tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa sähköalan ammattilaiseksi.  Teetämme vuosittain myös opinnäyte ja diplomitöitä.

Hakeminen

Hakuaika vuoden 2020 kesätöihimme on 27.1. – 31.3.2020, mutta saatamme täyttää paikat heti sopivan hakijan löytyessä. Hae siis pian! 

Työskentely yrityksessä

Meillä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja sinulle nimetään henkilökohtainen mentori, joka tukee tarvittaessa ongelmatilanteissa. 

Kesätöissä ja harjoitteluissa pääpaino työtehtävissä on sähkösuunnittelutehtävissä, mutta aikaisemman työkokemuksen sekä oman kiinnostuksesi mukaan, sinun on mahdollista kehittyä yrityksemme sisällä myös muihin sähköalan asiantuntijapalveluiden osa-alueisiin.

Toimipiste sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia tehtäviin kuuluvia työmatkoja voi olla koko Lapin alueella.

Arvostamme, että sinulla on

  • sähkö-, talotekniikka tai automaatioinsinöörin tai DI:n opintoja
  • kiinnostusta sähköalaan
  • aikaisempaa kesätyö- tai työkokemusta (muukin ala kuin sähköala käy)
  • avoimuutta uusille asioille ja erilaisille työtehtäville
  • halu oppia uutta
  • ajokortti

Valinta 

Ilmoitamme haun tuloksesta kaikille hakijoille 15.4.2020 mennessä tai kun kesätyöntekijät on valittu.

Jos haluat töihin, ei ehkä Suomen suurimpaan ja kauneimpaan, mutta parhaimpaan työpaikkaan, jätä hakemus tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Lisätietoja työpaikasta antaa sinulle Juha Alhainen, puh. 050-5540 865.

Etsimme aikaansaavia, mukautuvia ja asialleen omistautuneita tyyppejä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Pyydämme esittämään palkkatoiveen. 

SSEP Finland Oy on SÄHKÖALAN ASIANTUNTIJA, joka tarjoaa sähköalan erityisasiantuntija-, tarkastus- ja koulutuspalveluita. Asiakkaitamme ovat niin sähkönjakeluverkko-, voimalaitos-, teollisuus- ja teknologiateollisuuden yritykset kuin kunnat, taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt.


Lataa mukaan vielä CV, opintorekisteriote ja haluetessasi vapaamuotoinen hakemus, joista selviää tarkemmin työkokemuksesi ja koulutus