Projekti-insinööri

Olet ehkä jo urasi huipulla, mutta et vielä parhaassa työpaikassa. Hae SSEP Finland Oy:n asiantuntijaksi ja takaamme, että viihdyt työssäsi.

Työn kuvaus

Projekti-insinöörin tehtävässä toimit erilaisten projektien sähköasiantuntijana vastaten rakennettavien kohteiden sähkösuunnittelusta yhdessä muun tiimin kanssa. Toimipiste sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia tehtäviin kuuluvia työmatkoja on koko Lapin alueella.

Pääpaino työtehtävissä on aluksi talotekniikan sähköasiantuntijatehtävissä, mutta aikaisemman työkokemuksen sekä oman kiinnostuksesi mukaan, sinun on mahdollista kehittyä yrityksemme sisällä myös muihin sähköalan asiantuntijapalveluiden osa-alueisiin. Laaja-alaisessa toimintaympäristössämme eivät mahdollisuudet lopu kesken. Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme: www.ssep.fi 

Työn vaatimukset

Projekti-insinöörin työ on vastuullista, tehtävässä tarvitaan suunnitelmallisuutta ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön. Projekti-insinöörinä tarvitset ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja uskallusta tehdä omiakin ratkaisuja tietysti tiimi aina tukenasi.  

Arvostamme, että sinulla on

  • työkokemusta sähköalan työtehtävistä (urakointi-, suunnittelu-, työnjohto- tai asiantuntijatehtävät)
  • avoimuutta uusille asioille ja erilaisille työtehtäville
  • sähkö- tai automaatioinsinöörin tai DI:n tutkinto
  • kykyä organisoida ja priorisoida omia töitä
  • ajokortti

Meiltä saat

SSEP Finland Oy tarjoaa sinulle laaja-alaisen näköalapaikan sähköalalla. Meillä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, samalla kehittäen ja toteuttaen itseäsi. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja voimakkaasti kasvavan yrityksen toimintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Koska työntekijä on meille tärkeä, saat lisäksi kattavat henkilöstön hyvinvointiedut, kuten terveyspalvelut, sairaan lapsen hoitoedun ja bonusjärjestelmän hyvistä työsuorituksista. Henkilökunnan omat kesäiset saunalauttailut ja talviset tunturivaellukset takaavat, että viihdyt joukossamme.

Hakeminen

Hakuaika tehtävään on 27.1. – 31.3.2020, mutta saatamme täyttää paikan heti sopivan hakijan löytyessä. Hae siis pian! 

Valinta

Ilmoitamme haun tuloksesta kaikille hakijoille 15.4.2020 mennessä tai kun työntekijä on valittu.

 

Jos haluat töihin, ei ehkä Suomen suurimpaan ja kauneimpaan, mutta parhaimpaan työpaikkaan, jätä hakemus tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Lisätietoja työpaikasta antaa sinulle Juha Alhainen, puh. 050-5540 865.

Etsimme aikaansaavia, mukautuvia ja asialleen omistautuneita tyyppejä. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Pyydämme esittämään palkkatoiveen. 

SSEP Finland Oy on SÄHKÖALAN ASIANTUNTIJA, joka tarjoaa sähköalan erityisasiantuntija-, tarkastus- ja koulutuspalveluita. Asiakkaitamme ovat niin sähkönjakeluverkko-, voimalaitos-, teollisuus- ja teknologiateollisuuden yritykset kuin kunnat, taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt.


Lataa mukaan vielä CV ja vapaamuotoinen hakemus, joista selviää tarkemmin työkokemuksesi ja koulutus