Sähköasiantuntija, projektipäällikkö

Olet ehkä jo urasi huipulla, mutta et vielä parhaassa työpaikassa. Hae SSEP Finland Oy:n asiantuntijaksi ja takaamme, että viihdyt työssäsi.

Tehtävänkuvaus:

SSEP Finland Oy tarjoaa sinulle laaja-alaisen näköalapaikan sähköalalla. Meillä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, samalla kehittäen ja toteuttaen itseäsi. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja voimakkaasti kasvavan yrityksen toimintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Sähköasiantuntijan ja projektipäällikön tehtävässä toimit suurten julkishankkeiden sähköasiantuntijana vastaten rakennettavien kohteiden sähköasennusten asennusvalvonnasta osana muuta rakennuttajaorganisaatiota. Lisäksi toimit projektipäällikkönä yrityksen omissa sähkösuunnitteluhankkeissa vastaten projektitiimin suunnittelun organisoinnista ja yhteydenpidosta asiakkaiden ja urakoitsijoiden välillä. Toimipiste sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia tehtäviin kuuluvia työmatkoja on koko Lapin alueella.

Pääpaino työtehtävissä on aluksi talotekniikan sähköasiantuntijatehtävissä, mutta aikaisemman työkokemuksen sekä oman kiinnostuksesi mukaan, sinun on mahdollista kehittyä yrityksemme sisällä vastaamaan myös muista sähköalan asiantuntijaosa-alueista. Laaja-alaisessa toimintaympäristössämme eivät mahdollisuudet lopu kesken. Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme: www.ssep.fi 

Arvostamme, että sinulla on:

  • vankka, vähintään 5 vuoden työkokemus sähköalan projekteista (urakointi-, suunnittelu-, työnjohto- tai asiantuntijatehtävät)
  • rohkeutta puuttua joskus ikäviinkin asioihin asiakkaan hyväksi
  • luonteva tapa käsitellä asiat asioina neuvottelutilanteissa
  • sähkö- tai automaatioinsinöörin tai DI:n tutkinto
  • ajokortti

Koska työntekijä on meille tärkeä, saat lisäksi kattavat henkilöstön hyvinvointiedut, kuten terveyspalvelut, sairaan lapsen hoitoedun ja bonusjärjestelmän hyvistä työsuorituksista. Henkilökunnan omat kesäiset saunalauttailut ja talviset tunturivaellukset takaavat, että viihdyt joukossamme.

Jos haluat töihin, ei ehkä Suomen suurimpaan ja kauneimpaan, mutta parhaimpaan työpaikkaan, jätä avoin hakemus tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Lisätietoja työpaikasta antaa sinulle Juha Alhainen, puh. 050-5540 865.

Etsimme aikaansaavia, mukautuvia ja asialleen omistautuneita tyyppejä. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Pyydämme esittämään palkkatoiveen. 

SSEP Finland Oy on SÄHKÖALAN ASIANTUNTIJA, joka tarjoaa sähköalan erityisasiantuntija-, tarkastus- ja koulutuspalveluita. Asiakkaitamme ovat niin sähkönjakeluverkko-, voimalaitos-, teollisuus- ja teknologiateollisuuden yritykset kuin kunnat, taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt.


Lataa mukaan vielä CV ja vapaamuotoinen hakemus, joista selviää tarkemmin työkokemuksesi ja koulutus