Kirjoittaja Suvi Juopperi 14.02.2020 1

SSEP Finland Oy on tehnyt sopimuksen osakekantansa myymisestä Granlund Rovaniemi Oy:lle. Toiminnat yhdistetään vuoden 2020 aikana ja SSEP Finlandin henkilöstö siirtyy Granlund Rovaniemi Oy:hyn fuusion yhteydessä. Yrityskauppa astuu voimaan helmikuun lopussa. Jukka Kärki jatkaa Granlund Rovaniemi Oy:n toimitusjohtajana ja Juha Alhainen nimitetään Granlund Rovaniemi Oy:n varatoimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.

”Me SSEP Finland Oy:ssä vakuutuimme Granlund-konsernin laaja-alaisesta tarjonnasta sekä vahvasta panostuksesta henkilöstöön. Granlund on omien työntekijöidensä omistama yritys, jolla on SSEP Finlandin kanssa yhteinen arvopohja. Yrityskaupan myötä voimme hyödyntää konsernin maanlaajuista osaamista Lapin seudulla. Lisäksi omalla henkilöstöllämme on loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alansa asiantuntijoina”, SSEP Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Alhainen toteaa.

Kuvassa SSEP:n asiantuntijat Mikko Siiskonen, Arto Velakoski ja Suvi Juopperi sekä toimitusjohtaja Juha Alhainen.

 

Yhtiön tavoitteena on nousta taloteknisen suunnittelun markkinajohtajaksi Lapin seudulla. Yhdistymisen myötä voimme tarjota alueella koko taloteknisen suunnittelun kokonaisuutta. Granlund Rovaniemi Oy on Lapin johtava LVIA-suunnittelija, ja SSEP Finland Oy täydentää nyt osaamista vahvalla sähköpuolen asiantuntemuksellaan. SSEP Finland tuo konserniin myös ainutlaatuista voimalaitos- ja suurjänniteosaamista.

”SSEP Finland Oy on Lapin seudun vahvimpia sähkösuunnittelun ja -valvonnan toimijoita. On hienoa saada heidän tiiminsä konserniin mukaan. Nyt voimme tarjota pohjoisen asiakkaillemme paikallisesti koko talotekniikan pakettia”, kommentoi Granlund Rovaniemi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kärki.

Kaikki yrityksenne antamat toimeksiannot hoidetaan sovitusti sekä olemassa olevien että tulevien tehtävien osalta. SSEP Finland Oy:n yhteystiedot sekä maksu- ja sopimustiedot pysyvät toistaiseksi ennallaan. 

 

Lisätietoja:

Juha Alhainen, toimitusjohtaja, SSEP Finland Oy, 050 5540 865, juha.alhainen@ssep.fi

Jukka Kärki, toimitusjohtaja, Granlund Rovaniemi Oy, 040 702 5679, jukka.karki@granlund.fi

 

Jaa artikkeli

Keskustelu

(1)
  • JamesLam
    27.4.202011:12

    Many thanks really valuable. Will certainly share website with my buddies.