SSEP Finland Oy tinkimätön ja luotettava kumppani.

SSEP Finland Oy tarjoaa sähköalan erityisasiantuntija-, tarkastus- ja koulutuspalveluita. Asiakkaitamme ovat sähkönjakeluverkko-, voimalaitos-, teollisuus- ja vientialan yritykset. Toteutamme toimeksiantoja ja konsultointipalveluita kunnille, taloyhtiöille ja muille julkisorganisaatioille. Toimintamme nojaa lujaan ammattitaitoon ja kokemuksen tuomaan varmuuteen. Palvelemme sinua isoissa tai pienissä sähkön käyttöön liittyvissä kysymyksissä!

Arvot ja laatu

 

Arvostamme työtämme

Olemme ylpeitä laadukkaasta työstämme ja kannamme sen laadukasta ja oikeellisuudesta myös vastuun.

Arvostamme asiakkaitamme

Pidämme tärkeänä ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja heidän toimintaympäristönsä. Pyrimme aina ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmat, emme luomaan niitä lisää.

Arvostamme yhteistyötä

Uskomme pääsevämme parhaaseen lopputulokseen hyvällä yhteistyöllä niin asiakkaidemme kuin muidenkin projektiin osallistuvien tahojen ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Meille sekä alihankkija että toimittaja ovat tärkeä osa onnistunutta yhteistyötä.

Arvostamme avoimuutta

Rehellisyys ja avoimuus ovat avain pitkäkestoisiin asiakas- ja yhteistyösuhteisiin. Perustamme toimintamme luottamukseen ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme.

Ympäristön kunnioittaminen

Kunnioitamme ympäristöä ja luontoa kaikissa mahdollisissa valinnoissamme ja päivittäisessä työssämme. Pyrimme tekemään päätökset aina ympäristöä ja luontoa kunnioittaen.

Laadusta tinkimättä

Perustamme toimintamme hyviksi havaittuihin toimintatapoihin ja periaatteisiin. Toimintaamme ohjaavat myös virallinen laatuohjeistus, jota päivitämme ja kehitämme jatkuvasti.